ONLINE NÉMET NYELVTANULÁS

Tanuljon németül- online

Az alábbiakban arról olvashatsz, hogyan működik az általam nyújtott online német nyelvtanulás.

 

Két módszert tudok ajánlani, az első egy olcsóbb módszer, ugyanakkor (véleményem szerint kevésbé hatékony) a második ajánlat drágább ugyan, de lehet, hogy jobb döntés. Mindent Rád bízok.

 

 

1. Módszer: Teljesen online német nyelvtanulás (1100 Ft/dolgozat)

 

Ebben az esetben csupán online (e-mail segítségével) történik a nyelvtanulás.Kisebb tananyagokat veszünk át, folyamatos az e-mail- csere közöttünk.

A tanulás menete a következő:

Jelentkezésed után küldöm az első tananyagot e-mailben. Neked ezt meg kell tanulnod, illetve meg kell oldanod a hozzá tartozó kisebb feladatokat. Ezekért fizetned nem kell.

Ebben az esetben fizetned csak a dolgozatok megírása előtt kell, méghozzá banki átutalással (az általam megadott bankszámlára kell 1100 Ft-ot utalnod, s amint én megkapom a pénzt, küldöm Neked a dolgozatot).

A dolgozatok esedékessége minden második héten van, tehát ha havi szinten számolsz, akkor 2200 Ft-odba kerül ez a fajta tanulási módszer.

A dolgozatokat minden második héten azokból a tananyagokból állítom össze, amelyeket sikerült átvennünk. Így Neked is az lesz az érdeked, hogy minél rendszeresebben és dinamikusabban tanulj, mert akkor több tananyagból írhatsz ugyanannyi pénzért dolgozatot.

 

Hidd el, nekem is az az érdekem, hogy megtanuld, mert ha jól megy Neked, akkor másnak is jól fog menni, és Nekem ez a biznisz mindebben.

 


2. Módszer: Online és postai úton történő német nyelvtanulás (2200+500 Ft/hó)

 

Ennek a módszernek a lényege, hogy mindkettőnk számára valamelyest kényelmesebb, mivel a tananyagok és a dolgozatok továbbítása postai úton történik (havonta!).

Ennek menete a következő:

Jelentkezésed után postai úton az egész havi tananyagot elküdöm Neked. Amint megérkezik a címedre a tananyag, Neked kötelességed átutalni az érte járó 2200 Ft-ot. Ezek után magad szabályozod, hogy mennyi időt szánsz a tanulásra, azonban ha bármit nem értesz, velem e-mailben tudsz kapcsolatba lépni. Ebben az esetben tehát csak akkor kell írnod az e-mail-címemre, ha valamit nem értesz, vagy nem vagy biztos benne. Lehet, hogy véletlenül valamit úgy írok le a magyarázati részben, hogy elsőre nem világos, akkor természetesen azonnal jelentkezhetsz nálam, segítek.

 

Ez a módszer a dolgozatírást oly módon foglalja magába, hogy havonta van egy nagyobb dolgozat, ez külön 500 Ft- odba kerül. Ezt is az általam megadott bankszámlaszámra kell utalnod ahhoz, hogy megkapd a dolgozatot, természetesen postán.

 

Én amint megkapom a dolgozatot, nekiállok a kijavításának.

 

Meglehet, hogy nem írtam le mindent így hirtelen egyszerre, weboldalam ugyanis még fejlesztés alatt áll.

Azonban minden kérdésre készséggel válaszolok!

 

Egy valamit azonban le szeretnék szögezni. Én ezt komolyan gondolom, szeretnék német nyelvet tanítani, otthonról. És szeretném azt is, ha minél több embernek lenne általam, és a tanítási módszerem által minden területen megismerni és megtanulni ezt a nyelvet. Ezért arra kérlek, hogy csak akkor jelentkezz, ha valóban úgy gondolod, hogy belevágsz, én mindenben támogatlak, segítek, megbízhatsz bennem, de tanulni helyetted nem tudok és nem is akarok. Ebben az egy dologban sajnos csak magadra számíthatsz, de az én segítségemet viszont mindenben igényben veheted.


Ha úgy érzed, hogy szeretnél a segítségemmel német nyelvet tanulni, akkor először is klikkelj a menüben a "Tanulási fajták" címszóra, ahol kiválaszthatod, milyen típusú tanfolyamot szeretnél igényben venni.

Ezután pedig ugyancsak a menüben találod a "Kapcsolat" címszót. Ide kattintva jeletkezhetsz az e-mail-címemen.

Asztali nézet